Specialister på betongrelaterade projekt

Säkerhet & Effektivitet 

Vi på King Concrete sätter alltid effektivitet, miljömedvetenhet och säkerhet först när vi utför vårt arbete. Vi strävar efter att vara så effektiva som möjligt utan att kompromissa med säkerheten.

Erfarenhet av komplexa projekt

Med gedigen kompetens och lång erfarenhet utför vi betongrelaterade arbeten vid komplexa projekt. Detta kan exempelvis vara tunnelkonstruktioner eller omfattande arbeten under vatten. 

Sågning

Vi utför betongsågning i alla typer av konstruktioner, för stora och små projekt. Oavsett om det handlar om att skapa nya öppningar i betongväggar och -golv, ta bort delar av en befintlig konstruktion eller skapa nya former.

Borrning

Med moderna maskiner och yrkesskicklig personal kan vi ta oss an olika typer av komplexa projekt. Borra i tunnlar, under vatten eller hus? Vi hjälper er att borra i granit, tegel och andra material på ett kostnadseffektivt och professionellt sätt.

Vajersågning

Vi erbjuder vajersågning utfört med precision. Genom att använda mångsidiga metoder, kan vi erbjuda vajersågning vid tunnelbyggnad, vid rivning av betongkonstruktioner och i berg. 

Betongdemolering

Vi använder olika verktyg och metoder för att utföra betongrivning och nedmontering, inklusive betongsaxar, bilningshammare, stensågar och robotteknik. Vårt främsta mål är att uppfylla våra kunders önskemål och krav, samtidigt som vi garanterar att arbetsplatsen lämnas ren och välorganiserad efter avslutat arbete. 

Kontakta oss på King Concrete 

Är du intresserad av våra tjänster och vill veta mer?
Kontakta oss så berättar vi mer. 

Kontakta oss