Precision och
kvalitet

Genom att leverera ett kvalitativt arbete och bra kundservice är vårt mål alltid att överträffa våra kunders förväntningar. Vi har de färdigheter och resurser som krävs för att få jobbet gjort på ett säkert, effektivt och miljövänligt sätt.

om oss

Vi på King Concrete erbjuder en omfattande uppsättning av betongrelaterade tjänster. Vi är specialiserade på håltagning, sågning, vajersågning, och betongdemolering. Vi anpassar alltid våra maskiner och arbetsmetoder efter platsens specifika behov och förutsättningar.

Säkerhet & Miljö

Vi sätter alltid säkerheten i första rummet och är mycket måna om att arbeta effektivt och miljömedvetet. När vi är klara är arbetsplatsen alltid ren och snygg. Vi erbjuder ett högkvalitativt arbete med hållbara resultat.

Våra värderingar

Våra värderingar utgör grunden för allt vi gör på King Concrete. Vi tror på att alltid sätta säkerheten i första rummet och arbeta på ett ansvarsfullt och miljömedvetet sätt. Genom att använda modern teknik och effektiva arbetsmetoder kan vi erbjuda högkvalitativa tjänster som är skräddarsydda efter varje enskild kunds behov och önskemål.

Vi är övertygade om att vår personal är vår viktigaste resurs, och vi arbetar hårt för att skapa en positiv arbetsmiljö som främjar trivsel, utveckling och samarbete. Vi värnar om goda relationer med våra kunder och strävar efter att bygga långsiktiga samarbeten baserade på ömsesidig respekt, förtroende och kvalitet.

Kontakta oss på King Concrete 

Är du intresserad av våra tjänster och vill veta mer?
Kontakta oss så berättar vi mer. 

Kontakta oss