Betongborrning och håltagning

Vid ett renoveringsarbete eller vid installation av ex. ventilations- eller rökkanaler kan man behöva borra i riktigt hårda material som betong och stål. Att precisionsborra i dessa material kräver både bra maskiner och kunnig personal. Vi på King Concrete har över 25 års vana från håltagningsbranschen.

Borrning i tjock betong

Ibland kan betongen vara extra tjock och då är det mycket viktigt att håltagningen blir rätt genomförd. I känsliga konstruktioner är det också viktigt att inte påverka hållfastheten i betongen eller göra några skador.

Precisionsborrning i stål

Stål är ett utmanande material att ta hål i. Här gäller det att välja rätt typ av diamantborr. Vi har rätt utrustning och kunskap för stålborrning! Anlita oss om du behöver rak precisionsborrning i stål och betong.

Håltagning i betong

För ventilationskanaler, el- och rördragningar behövs ofta en håltagning i betong. För att få ett snyggt och praktiskt resultat används en kärnborr. Vi använder branschens bästa borrar och ser till att betonghåltagningen görs på bästa sätt.

Betongborrning och håltagning i Göteborg och Jönköping

King Concrete utför betongborrning och håltagning i betong i både Göteborg och Jönköping. Kontakta oss om du är intresserad av håltagning eller har frågor.